Ingen reservationsgebyrer!
Language/Sprog:
 
Valuta:
W Beijing Chang'an
*****
Print denne sidePrint denne side   PrintE-mail
Send this page to:

No.2 Jianguomennan Avenue, Chaoyang District, 100022, Beijing, Kina
Language/Sprog:
Kort beskrivelse
W Beijing Chang'an er det første W-hotel i Beijing og har indendørs pool og 2 restauranter. Der er wi-fi og privat parkering på stedet. Stedets Away Spa har 9 behandlingsrum, og der er en have hvor der er mulighed for udendørs arrangementer og gæstemiddage.
W Beijing Chang'an ligger cirka 6 minutters gang fra metrostationen Jianguomen. New Silk Alley-markedet ligger cirka 1 km fra hotellet, og butikscentret Wangfujing ligger 2 km derfra. Populære naturskønne seværdigheder som Den Forbudt By ligger 1,9 km derfra, og Den Himmelske Freds Plads ligger 4,8 km derfra. Sanlitun-bargaden ligger 5,6 km fra overnatningsstedet, og Beijing Capital Internationale Lufthavn ligger 23 km derfra.
Dette rummelige værelse har fladskærms-tv, JBL-hjemmebiografsystem, elkedel og minibar. Der er eget badeværelse med badekar, bruser, gratis toiletartikler og hårtørrer. Værelsernes lys kan styres med farvehjullyskontrol, og der er smart-enheder forbundet til værelsets Bluetooth-lydsystem. Værelset har en sofa der kan styres med en fjernbetjening der kan dreje rundt.
På W Beijing Chang'an er der fitnesscenter, underholdningsfaciliteter og business-faciliteter. Derudover er der minimarked, gavebutik og udflugtsskranke.
Restauranten Kitchen Table serverer morgenbuffet, frokostbuffet og a la carte om aftenen. Restaurant Yen byder på kinesiske retter. Der er 2 hotellounger på stedet. W-hotelloungen ligger på 1. sal, og X25 ligger på 25. sal.

Vigtig information
Du skal fremvise gyldigt billed-id eller pas ved indtjekning.
Wi-fi på offentlige områder er gratis, og wi-fi på værelserne koster 90 CNY per dag.

Hotel Facilities:

Generelt
  • Check-in: 14:00
  • Check-out: 12:00
  • Class: 5 stjern
  • Type:
  • Værelser: 349
  • Ingen reservationsgebyrer
Service


Ingen foto's til rådighed endnu.Warning

No rooms available in W Beijing Chang'an ( - )

Søg hoteller : Vis alle tilgængelige hoteller i Beijing.

Værelser

Hoteller i nærheden:

C
Beiing Yimo Hostel @ 0,6 km
D
The St. Regis Beijing @ 0,6 km
5*
E
Beijing Zhong An Hotel @ 0,6 km
3*
G
Sunjoy Hotel Beijing @ 0,7 km
3*
Loading